FIFTYFIFTY DEALS
Eenvoudig onderhandelingen uitbesteden

Werkwijze

Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan in ons 4-fasen stappenplan.

#1 Plaats een aanvraag

Voordat wij te werk gaan, ontvangen wij eerst natuurlijk een aanvraag van jou als klant. Wij staan voor alle soorten aanvragen open, van auto’s tot keukens! De meeste aanvragen krijgen wij binnen via telefonisch contact, maar het is ook mogelijk om via het contactformulier op de website een aanvraag te plaatsen. Wanneer je een offerte van het product hebt, kun je deze ook direct uploaden op de website voor een effectieve en snelle afhandeling. 

#2 OVERLEGMOMENT

Nadat wij een aanvraag hebben ontvangen, kijken we op welke manier wij jou van dienst kunnen zijn. In deze fase is het zeer essentieel dat wij jouw wensen exact voor ogen krijgen. Op basis hiervan maken wij namelijk een plan van aanpak om voor jou de beste deal te sluiten. Vervolgens worden deze afspraken duidelijk op papier gezet zodat hierin geen vergissingen worden gemaakt over de onderhandeling.  

#3 DE ONDERHANDELINGSFASE

In de derde fase zoeken wij contact met de verkopende partij en starten de onderhandelingen. Door jarenlange ervaring weten wij precies hoe we dit het beste kunnen aanpakken en de scherpste prijs voor jou er uit kunnen halen! Maak je dus geen zorgen!

#4 WIN-WIN SITUATIE

Zodra wij ons doel hebben bereikt, sluiten wij met de desbetreffende partij de deal. Wij stellen jou hier op de hoogte van en ronden de aanvraag af. Een win-win situatie voor ons beiden! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. 

Gert Boerema
Heb je een vraag?

Neem contact op met ons!