minder geld voor jouw auto betalen?

Schakel

FiftyFifty Deals

in voor de onderhandeling en wij zorgen dat jij de beste deal krijgt!


Lever uw offerte aan

is onderhandelen niet
jouw sterkste eigenschap?Wil jij graag een auto, huis of iets anders kopen? En vind je de vraagprijs te hoog? Wij van FiftyFifty Deals vinden het leuk om voor jou aan het werk te gaan en de onderhandelingen te starten met een voor ons onbekende partij. Het principe is simpel: jij weet welk object er gekocht moet worden, wij zorgen dat de prijs aantrekkelijker wordt. De winst verdelen we waardoor het voor beide partijen een win-win situatie is.

Gert Boerema
Eigenaar
|
scroll
onze werkwijze
Bekijk hieronder de 4 stappen naar de beste deal!
#1 Plaats een aanvraag
Plaats jouw aanvraag via deze website of bel.
#2 Overlegmoment
We overleggen met jou wat je wensen zijn en bespreken onze aanpak.
#3 wij bespreken de aanvraag
We nemen contact op met de aanbieder en starten de onderhandelingen.
#4 win-win situatie
Wij sluiten de deal en koppelen de uiteindelijke prijs aan jou terug; een win win situatie.
tevreden klanten
Lees wat andere klanten over ons zeggen
2000 euro in de knip kunnen houden dankzij Gert
Als wie dan ook mij had gevraagd of ik een andere auto zou kunnen kopen die ik voor aankoop alleen maar van wat foto’s op internet had gezien, zou mijn antwoord heel zeker en duidelijk zijn , " DEZE MAN NIET !! " Het steekt mij in alles veel te nauw. Ieder deukje / krasjes of andere ongemakken zie ik vaak al wel als ik één keer rond de auto ben gelopen. Toch was ik al een tijdje zoekende. En van alle auto’s ( Ford Mondeo ) die er zo in Nederland te koop stonden, zat er naar mijn mening geen enkele tussen welke mij geheel naar de zin was. Tot ik op Gaspedaal.NL een Mondeo vond bij “ Vakgarage Verbree “ in IJselstein. Deze auto trok onmiddellijk mijn aandacht. Drie jaren oud en 11000 km op de teller met een prijs die wel aan de hoge kant was, maar het was ook een unieke KM stand. Het is Coronatijd en ik ben woonachtig in de provincie Groningen, dus met een paar mensen in één auto naar IJselstein reizen bracht een groot risico met zich mee en was dus geen optie.

Ik heb hierbij Gert Boerema om advies gevraagd. De auto stond mij helemaal aan, maar Verbree hanteerde een vaste verkoopprijs, waarop geen onderhandeling mogelijk was. Gert heeft contact opgenomen met Mark Verbree en ze zijn na wat onderhandelen toch tot een mooie deal gekomen, waarbij ik een kleine 2000 euro in de knip kon houden. En de auto werd thuis afgeleverd.
E. Mulder -
empathie en humor als brandstof
Gert Boerema is volgens Marco Boshoven een geboren verkoper, en hij kan het weten, want als bedrijfsleider bij Martini Media in Groningen, de uitgeverij waarvan Boerema de oprichter en eigenaar is, is hij er dagelijks getuige van. “Het succes van een verkoper wordt niet bepaald door zijn vermogen een voet tussen de deur te zetten maar door zijn empathie. Gert zoekt in een verkoopgesprek naar punten van overeenkomst tussen hem en zijn gesprekspartner. Hij neemt zijn tijd en weet de dialoog altijd weer vlot te trekken door zijn humor. Een goede verkoper is in mijn ogen niet iemand die dwingt maar juist iemand die de ander het gevoel weet te geven dat hij krijgt wat hij zoekt. Natuurlijk, als verkoper moet je een duidelijk doel voor ogen hebben en eigenschappen als geduld en doorzettingsvermogen, maar belangstelling voor mensen is minstens zo belangrijk. Als je dat laatste mist, houd je dit vak trouwens niet vol. Toen we begonnen hebben Gert en ik tegen elkaar gezegd: op de dag dat we chagrijnig naar ons werk gaan wordt het tijd de tent te sluiten en iets anders te gaan doen. Dat is – letterlijk – nog geen dag gebeurd. Het enthousiasme en het plezier zijn er nog altijd, en dat zorgt ervoor dat een man als Gert nog steeds voor de beste deal wil gaan en ook nog steeds de beste deals voor elkaar bokst.”
Marco Boshoven - Bedrijfsleider Martini Media bv
Vijftienhonderd euro van de prijs
Enkele jaren terug had ik mijn oog laten vallen op een nieuwe auto, een Audi A 6, maar toen ik bij de dealer een proefrit ging maken heb ik me weten bedwingen. Alles beviel me aan de auto, van de wegligging tot de kleur, maar de prijs was boven mijn budget. Gewoonlijk begin je jezelf dan te overtuigen dat budget te verhogen, want zo werkt het als je iets dolgraag wilt kopen, maar ik heb me weten te bedwingen en ben naar huis gegaan. Dan maar geen auto, zei ik tegen mezelf. ’s Avonds belde Gert me en kwamen we over mijn teleurstelling te spreken. ‘Je wilt hem echt graag hebben,’ constateerde Gert. ‘Maar niet voor die prijs,’ antwoordde ik resoluut. Dat heeft hij als een uitdaging gezien. Hij heeft de dealer gecontacteerd en exact het bedrag dat ik er teveel aan had gevonden van die prijs afgepraat. Gerts sterke punt was dat hij, anders dan ik, niet emotioneel bij deze koop betrokken was. Voor hem was alleen de prijs relevant. Ik had alsnog mijn Audi A 6, hij had wéér bewezen dat hij een deal kon sluiten voor de prijs die hij wilde.
Harm Boerema -
Ik had het zelf nooit voor elkaar gekregen
Ik ben geen onderhandelaar. Ik ga naar de winkel en betaal daar de prijs die ervoor gevraagd wordt. Natuurlijk probeer ik wel korting te bedingen, maar zodra ik dat doe begin ik te aarzelen en word ik met een kluitje in het riet gestuurd. Ik kan het niet, en en winkelier voelt dat. Maar toen ik de laatste keer vijf laptops nodig had voor mijn huiswerkinstituut besloot ik Gert Boerema mee te nemen. Hij voerde dat gesprek heel anders dan ik het gedaan zou hebben, absoluut niet onplezierig maar wel als iemand die precies wist wat hij wilde en recht op zijn doel af ging. Het resultaat was een aanzienlijke korting. Ik heb maar vier van de vijf laptops hoeven betalen. Die apparaten zijn van essentieel belang voor mijn instituut en nu had ik ze voor een prijs die ik zelf nooit voor elkaar gekregen zou hebben.
Arina de Visser - Eigenaar Huiswerkinstituut Back on Track
Accessoires er gratis bij
Toen tennisvereniging van Starkenborgh nieuwe tennisbanen nodig had werd de taak van de aankoop aan mij toevertrouwd. Ik was immers hoofd van de banencommissie. Er zijn maar enkele leveranciers en ik kende ze weliswaar van naam maar een goede deal maken is dan niet vanzelfsprekend. Je voelt je toch een amateur die eenmalig zo’n set banen aankoopt tegenover iemand die er zijn werk van heeft gemaakt ze te verkopen. Daarom heb ik Gert Boerema in de arm genomen. Hij slaagde er binnen de kortste keren in een goede verstandhouding op te bouwen met de leverancier. Hij pusht niet en hij duwt niet maar toch kwam er via Gert een deal uit de bus waarbij we de banen betaalden maar allerlei essentiële accessoires, zoals scoreborden, vegers en netten er gratis bijkregen. Het mooie was nog dat vooral de leverancier het gevoel eraan overhield dat hij een uitstekende deal had gemaakt. We waren én beter uit én we hadden een nog betere relatie met de leverancier op de koop toe.
Maarten Neeb - Bestuurder Tennisvereniging van Starkenborgh
een floristante afkoopregeling
Na zevenenveertig werkzame jaren was Eppo Mulder ervan overtuigd dat hij immuun was voor een burn out. “Ik had het helemaal mis. De lijn brak en ik kwam dagenlang niet meer van de bank af. Ik was nooit ziek geweest en plotseling was ik tot niets meer in staat.” Hoewel de Arboartsen hem niets in de weg legden raakte Eppo Mulder erg gespannen als hij eraan dacht hoe het nu verder moest. “Volgens de personeelsfunctionaris waren er nog andere mogelijkheden om het laatste eindje van mijn loopbaan, welgeteld drie jaren, nog even vol te maken. Het bedrijf waar ik werkte werd echter overgenomen. Dat leidde tot grote veranderingen. Wilde ik dit allemaal nog wel ? Dat begon ik me steeds vaker af te vragen.” De eerstejaarsevaluatie was geen opsteker voor zijn zelfvertrouwen. “De Arbo deskundigen zijn prima mensen, hoor, maar tussen de regels door hoor je alleen maar ‘Hoe krijgen we hem zo snel mogelijk weer aan het werk?’. Halverwege zo’n gesprek geven ze er een wending aan en vermelden fijntjes dat jouw ziekte wel héél veel geld kost voor jouw werkgever. Aan mijn opmerking dat ik ook zevenenveertig jaren héél veel geld voor mijn werkgever heb verdiend, liepen ze zo voorbij. Dit heeft er toe geleid dat ik zowaar geheel instortte.”
Eppo Mulder -
Alles via Gert
Eppo besloot niet langer passief te wachten op wat er op hem af kwam. “Ik heb Gert Boerema gebeld en hij is alle documentatie komen halen. Ik mocht de stekker uit het stopcontact trekken. Hij heeft iedereen die met mijn zaak te maken had ingelicht en gevraagd om in het belang van mijn genezingsproces alle correspondentie via hem te laten lopen. Gert heeft gezorgd voor een goede advocaat. En dan wordt het een kwestie van onderhandelen. Als werknemer krijg je het liefst zoveel mogelijk geld mee, maar een werkgever wil ook na 47 jaren dienstverband zo goedkoop mogelijk van je af. Dankzij de bemiddeling van Gert is er een afkoopregeling uit de bus gekomen waar ik niet schatrijk van ben geworden, maar wel enorm tevreden over ben. Ik had het zelf nooit zo gekund.” Inmiddels is alle stress voorbij en geniet Eppo elke dag onbezorgd van zijn vrijheid. “Gezondheid staat voor mij op plaats één in het leven, maar vrijheid staat op twee. ‘Dankbaar’ is het woord wat vaak in me bovenkomt als ik aan die vervelende periode terugdenk, want Gert heeft heel veel kastanjes voor mij uit het vuur gehaald.”
Eppo Mulder -
Jouw aanvraag plaatsen

Ben je geïntresseerd geraakt in onze dienst en kunnen wij iets voor jou betekenen op het gebied van onderhandelen? Vul het contactformulier hiernaast in zodat het proces in gang kan worden gezet. Upload direct de desbetreffende offerte voor een snelle en effectieve afhandeling.
Binnen 3 werkdagen een passende reactie.
Altijd een win-win situatie voor beide partijen.

Upload Bestand
Ik stel FiftyFifty Deals in staat om voor mij te mogen onderhandelen.